Keerupuu“Twister-tree”

Raamatunäitus "Keerupuu" Raamatunäitus "Keerupuu"3.–15. novemb­ri­ni Tapa lin­na­raa­ma­tu­ko­gu las­te­osa­kon­nas raa­ma­tu­näi­tus “Kee­ru­puu”.

Eva Kof­fi raa­ma­tu tege­la­ne Kee­ru­tä­di elab Pel­gu­lin­nas suu­re kas­ta­ni­puu kõr­val roo­sas majas. Indrek Kof­fi raa­ma­tus saa­vad lap­sed koos vana­i­sa­ga vaht­ra­puu otsa roni­da ja maits­vat vaht­ra­mah­la juua. Raa­mat „Meie suur puu“ kõne­leb ühest puust, kes on just­kui pere­lii­ge, kõi­ge vanem ja targem.
Eva ja Indrek Kof­fi las­te­raa­ma­tu­test tuli­gi kok­ku kee­ru­puu näitus.

Raamatunäitus "Keerupuu" Raamatunäitus "Keerupuu"3.–15. novemb­ri­ni Tapa lin­na­raa­ma­tu­ko­gu las­te­osa­kon­nas raa­ma­tu­näi­tus “Kee­ru­puu”.

Eva Kof­fi raa­ma­tu tege­la­ne Kee­ru­tä­di elab Pel­gu­lin­nas suu­re kas­ta­ni­puu kõr­val roo­sas majas. Indrek Kof­fi raa­ma­tus saa­vad lap­sed koos vana­i­sa­ga vaht­ra­puu otsa roni­da ja maits­vat vaht­ra­mah­la juua. Raa­mat „Meie suur puu“ kõne­leb ühest puust, kes on just­kui pere­lii­ge, kõi­ge vanem ja targem.
Eva ja Indrek Kof­fi las­te­raa­ma­tu­test tuli­gi kok­ku kee­ru­puu näitus.