4. juulist 1. augustini Lehtse raamatukogus väljapanek “Söödavad lilled”.
Juba sajandeid on teatud, et mitmetel kaunitel, veetleva lõhnaga lilledel on ka meeldiv maitse. Tuntuimad söödavad õied on roosil, pojengil, võõrasemal, jasmiinil, kannikesel, rukkilillel jt. Õisi kasutatakse toitude ja jookide kaunistamiseks ning maitsestamiseks, neid lisatakse salatitesse ja magustoitudesse.
4. juulist 1. augustini Lehtse raamatukogus väljapanek “Söödavad lilled”.
Juba sajandeid on teatud, et mitmetel kaunitel, veetleva lõhnaga lilledel on ka meeldiv maitse. Tuntuimad söödavad õied on roosil, pojengil, võõrasemal, jasmiinil, kannikesel, rukkilillel jt. Õisi kasutatakse toitude ja jookide kaunistamiseks ning maitsestamiseks, neid lisatakse salatitesse ja magustoitudesse.