Leiutajateküla looja — Janno Põldma 65Leiutajateküla looja — Janno Põldma 65

Raamatuväljapanek "Leiutajateküla looja - Janno Põldma 65"9.–26. novemb­ri­ni Leht­se raa­ma­tu­ko­gus raa­ma­tu­väl­ja­pa­nek “Leiu­ta­ja­te­kü­la loo­ja — Jan­no Põld­ma 65”.

Väl­ja­pa­nek las­te­kir­ja­nik Jan­no Põld­ma loo­min­gust, kus üks täh­tis tege­la­ne on koe­ra­tüd­ruk Lot­te Leiu­ta­ja­te­kü­last. Ei puudu ka “Lot­te aabits”, “Lepatrii­nu­de jõu­lud” ja “Džuu­do­poi­sid”.

Raamatuväljapanek "Leiutajateküla looja - Janno Põldma 65"9.–26. novemb­ri­ni Leht­se raa­ma­tu­ko­gus raa­ma­tu­väl­ja­pa­nek “Leiu­ta­ja­te­kü­la loo­ja — Jan­no Põld­ma 65”.

Väl­ja­pa­nek las­te­kir­ja­nik Jan­no Põld­ma loo­min­gust, kus üks täh­tis tege­la­ne on koe­ra­tüd­ruk Lot­te Leiu­ta­ja­te­kü­last. Ei puudu ka “Lot­te aabits”, “Lepatrii­nu­de jõu­lud” ja “Džuu­do­poi­sid”.