Egiptus

Tapa muusikakooli kunstiosakonna õpilaste loometööd Egiptuse teemadel.

10 images

Suvelugemine 2020

Suvi pluss lugemine võrdub loomulikult suvelugemine. Raamatud tahavad hirmsasti suveks riiulitest välja. Tee rõõmu raamatutele, endale ja õpetajale ning tule vali raamatukogust endale võrkkiike või soojale pargipingile põnevat lugemist!

6 images

"Pikk-pikk teekond" - Ilon Wikland 90

Ilon Wiklandi 90. juubelisünnipäeva tähistamiseks oli Eesti Lastekirjanduse Keskus kohvritesse kokku seadnud ühe põneva tegelusnäituse „Pikk-pikk teekond“, mis jutustas lastele mänguliselt lugusid Ilonist ja tema illustreeritud raamatutest. Kohvrid jõudsid oma teekonnal ka Tapa raamatukogusse. Fotod jutustavad meile ilmekalt, kui kaasahaarav see näitus oli. Täname Eesti Lastekirjanduse Keskust!

19 images

Oi sina mu pesa

„Oi sina mu pesa“ on Eesti Nahakunstnike Liidu korraldatud köiteprojekt, mille aluseks on spetsiaalselt Jaan Krossi sünniaastapäevaks koostatud ja kunstnikele köitmiseks välja antud Jaan Krossi ja Ellen Niidu luulevalimik „Oi sina mu pesa“ (koostaja Maarja Undusk).

13 images

Inglimajakesed

Maris Talu meisterdatud väikesed majakesed – inglimajakesed – sündisid soovist luua silmailu ja pakkuda hingekosutust.

8 images

Kohtumine Anti Saarega

Mis saaks raamatusõbra jaoks olla põnevam, kui kohtuda elusuuruses kirjanikuga? Anti Saar tuli ja võitis oma sooja oleku ja naljakalt eluliste raamatutega laste südamed. Kirjaniku loetud lood ja laste poolt ette valmistatud üllatused – lusti jätkus kõigile!

14 images

XV Nukitsa konkurss

Võistlusel konkureeris 100 algupärast eestikeelset laste- ja noorteraamatut, mis olid Eestis esmakordselt ilmunud 2018. ja 2019. aastal ning olid konkursil hääletajatele eakohased.
Hääletada võisid lapsed vanuses 6-13 eluaastat, andes ühe hääle kirjanikule enim meeldinud raamatuteksti ja teise hääle kunstnikule enim meeldinud illustratsioonide eest.
Hääletada sai Tapa raamatukogu lasteosakonnas ja teistes valla raamatukogudes, kus konkursi raamatud kenasti meeldetuletuseks välja pandud. Hääletamine oli lastele vabatahtlik ja iga osaleja sai hääletada ainult ühe korra. Hääletada sai ka elektrooniliselt Eesti Lastekirjanduse Keskuse kodulehel www.elk.ee.
Hääletamine kestis kuni 23. veebruarini 2020.

10 images